torsdag 24 maj 2007

Grilla!

Har man invigt första grillningen med killen i år. Fast hmm....om det blev så mycket grillning vet jag inte =). Vi släpa med oss en engångsgrill, plädar och annat smått och gott och åkte iväg till Björnön. Tog vårt pick och pack och begav oss ut mot klipporna. Åh gud vad det blåste!!! =)
Optimist som jag är sa jag killen att de kommer säkert mojna så fort vi fått igång grillen.

Det var just det, att få igång grillen. Det borde vara världens enklaste grej att sätta fjutt på ett indränkt papper med tändvätska, men icke sa nicke. Det blåste å huffade å puffade! Och inte fan fick vi eld på grillen. Tändaren ville bara inte samarbeta. Men men med lite våld och vilja (och vaselin?=) ) fick vi till slut igång den. Mycket möda och besvär för lite mat.

Sen var det ju det där med att vänta tills kolen tagit sig och blivit tillräckligt varm för att kunna grilla med. Det tar ju sin tid. och det blåste och blåste. Inte fasiken mojna vinden en endaste liten bit, snarare tvärtom. Men ihärdiga som vi var, låg vi där på sanden med pläden virad omkring oss. Eller tja, jag låg då invirad som en mask medan killen vägrade sätta på sig nå extra kläder eller använda filt, det var ju sommar och vi grillade! Hmppf!

Iaf efter mycket om och men fick vi äntligen mat och som uthungrade vargar slängde vi oss över köttbitarna. Eftersom klantfia nr 1 (läs: jag alltså) hade glömt tallrikar grep vi tag i varsin köttbit med gaffeln och slet loss köttbitarna. Vadå gått tillbaka till grottstadiet? =)...

Sönderblåsta men dock mätta åkte vi snarast hemmåt. Jag hade ju lovat att hjälpa far min att hämta hem hans kära "moppe" =) (läs: mc). Så nu är han i sitt esse igen! haha. Jeje vad gör man inte för att gamla gubbar ska se lyckliga ut för åtminstone några dagar frammåt.

Inga kommentarer: